در حال حاضر ۴۰۰ میلیون نفر دچار دیابت هستند و تا سال ۲۰۴۰ از هر ۱۰ نفر یک نفر دیابت دارند.
دكتر صداقت ادامه داد: در ایران 4 میلیون نفر دچار دیابت هستند و از هر چهار نفر یک نفر از دیابت خود خبر ندارد و این به این معنا نیست که دیابت به آنها ضرری نمی رساند بلکه به این معناست که هنوز با بیماری خود آشنایی ندارند.
صداقت در ادامه با اشاره به خطرات بیماری دیابت در صورت عدم پیشگیری و درمان ، گفت: گفت: دیابت شایعترین علت نابینایی و نارسایی کلیوی است و 12 درصد هزینه های نظام سلامت را به خود اختصاص داده است.
مدیر علمی انجمن گابریک در پاسخ به پرسشی در رابطه با فناوري های جدید در تشخیص و درمان دیابت گفت: این سوالی است که از 15 سال پیش مطرح می شود و امیدواریم که روزی پاسخ خوبی در این رابطه داشته باشیم.
وی گفت: برای تشخیص این بیماری نیازمند تکنولوژی پیشرفته ای نیستیم و با آزمایش قند خون می توان این بیماری را به سادگی تشخیص داد. اما در حوزه درمان افراد علاقه مند هستند که بدانند چه فناوری هایی به وجود آمده است که برای پاسخ به این سوال باید انواع دیابت را مشخص کنیم چون درمان ها کاملا متفاوت خواهد بود.
وی در توضیح گفت: مبتلایان به دیابت نوع یک افرادی هستند که از کودکی دچار دیابت شده اند و تا آخر عمرشان نیاز به تزریق انسولین دارند.
دکتر صداقت در ادامه با بیان این که در حوزه درمان دیابت نوع یک برنامه هایی مثل پمپهای انسولینی هوشمند وجود دارد که از آن ها با عنوان پانکراس مصنوعی یاد می شود، افزود: البته در حوزه درمان به صورت پیوندهای بنیادی هم در کشور ما و هم در دنیا در حال پژوهش هستند که در حال حاضر هیچ کدام به نتیجه اصلی نرسیده اند.
وی ادامه داد: درباره دیابت نوع دو هم اتفاقات مهمی افتاده است و امروزه شاهد این هستیم داروهای تزریقی به جز انسولین مورد استفاده قرار می گیرند و دسته های دارویی این بیماران سال به سال بیشتر میشود.
نظر شما